Sigurnosna nalepnice, zaštitne i garancijske su idealna zaštita uređaja i njihovih komponenata kao i dokumentacije od neželjenog otvaranja od strane neovlašćenih lica.  Svoju primenu ima u velikom broju servisa , kod uvoznika tehničke robe i kod osiguravajućih društava.

 Prema načinu oštećenja postoje četiri tipa nalepnice: nalepnica koja se kida na sitne delove pri pokušaju odlepljivanja, bele boje, preporučuje se za sve podloge, nije elektroprovodna, nalepnica koja delimično ostaje na podlozi, ostatak se vidi kao lanac, bele ili srebrne boje, preporučuje se za plastične podloge,   nalepnica koja delimično ostaje na podlozi, ostatak se vidi kao natpis void, stop ili kao grafički prikaz bele ili srebrne boje, za plastične podloge i hologramsaka nalepnica  preporučuje se za vrdnosnu hartiju ili dokumenta.  Štampa na nalepnicama može biti i u punom koloru.  Nalepnice treba lepiti na čistu i odmašćenju podlogu. Par minuta posle lepljenja,  lepak reaguje sa podlogom i nalepnica je spremna za svoju namenu.

Sigurnosne etikete su efikasno sredstvo za zastitu brendova od falsifikovanja. Mogu biti stampane  ili hologramske i što je najvaznije one su po svojoj prirodi takve da prilikom odlepljivanja ostavljaju trag. Ove etikete mogu biti uradjene od vise vrsta bezbednosnih materijala tako da kupac moze da bira izmedju nekoliko opcija, Transparent, Frangible, VOID & Metallic tamper filmovi. Takodje, korisnik moze izabrati i velicinu nalepnice prilagodjavajuci je svojim potrebama.

 

ArtCode Beograd
Bulevar Oslobođenja 116
+381 65 85 85 955
+381 62 85 85 955
officeartcode@gmail.com